Tour of Scandinavia til Larvik – og Syklistforeningen var der!

Syklistforeningen på plass!

Fredag 25.august 2023 endte et av verdens største sykkelritt for kvinner, Tour of Scandinavia i Larvik, med målgang i Nansetgata. Det var et stort oppbud, med stengte veier og et tilnærmet bilfritt sentrum. Syklistene kom fra Kongsberg, via Vindfjell, Skien, Porsgrunn, Tvedalen, Helgeroa, Stavern – for til slutt å ha noen runder gjennom byen. Det var nok mange møre bein etter å ha forsert blant annet Kongegata, med sluttspurt i en langsomt stigende Nansetgata.

Syklistforeningen Vestfold var tilstede på gamle bibliotektomta, sammen med Bedriftsidretten og Frelsesarmeen. Disse hadde rigget seg til med et lite sykkelverksted som ble godt besøkt underveis. Noen stakk også innom vår stand, og fikk med seg litt ulike remedier, blant annet gikk refleksbånd unna.

Klikk på video for å se sykkelrittet nærme seg mål bare 500 meter unna!